Brasserie - Restaurant

 
VLEESGERECHTEN:
  • Steak natuur in de boter gebakken
  • Steak met peper in de room
  • Steak met champignons in de room
  • Steak bearnaisesaus
  • Ribbetjes op grill met gesmolten  lookboter
  • Lamskroontje op grill
  • Speciaal gekruide entrecôte op grill (450 gr.)
  •  
  • 10 Kippenvleugels
 
VISGERECHTEN:
  • Noorse visschotel (zalm, heilbot, forel en makreel)
  • Carpaccio van tomaat met garnalen
  • Salade met gebakken scampi’s
  • Gerookte zalmschotel
  • Vispannentje uit de oven
  • Huisgemaakte garnaalkroketten 3 stuks
  • Scampi’s Diablo (pittig) 9 stuks
  • Scampi’s in lookboter 9 stuks
 
PASTAGERECHTEN:
  • Spaghetti bolognaise
  • Spaghetti Zilverberk (speciaalgekruide bolognaisesaus met room)
 
VEGETARISCHE GERECHTEN:
  • Fettuccini al pesto met pijnboompitten
  • Huisgemaakte kaaskroketten 3 stuks
 
VOOR ONZE KLEINTJES:
  • Huisgemaakte soep met brood
  • 2 Garnaalkroketten met frietjes (zonder groenten)
  • 2 Kaaskroketten met frietjes (zonder groenten)
  • Kinderspaghetti
  • 5 Kippenvleugeltjes met frietjes en appelmoes
  • 1 Frikandel met frieten (zonder groenten)
  • 2 Frikandellen met frieten (zonder groenten)
  • 2 Frikandellen metfrieten en groenten
 
 
Alles met groentjes, frietjes of pasta geserveerd.
Keuken open van 11.45 -14.00 .en van18.00 -21.30.u
zondagavond keuken gesloten om 21u.
 
 
 
Created by. ADcrea